Zonnepanelen

Airconditioning & zonnepanelen voor thuis of bedrijf om in een comfortabel en betaalbaar binnenklimaat te kunnen wonen en werken.

Als u op zoek bent naar zonnepanelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnestroom systemen en onderdelen.

De voordelen van zonnepanelen

Veel klanten merken de voordelen van zonnepanelen op hun dak. De belangrijkste voordelen van zonnepanelen zijn:

Lagere energierekening

Met zonnepanelen wek je stroom op via je eigen dak. Met zonnepanelen bespaar je dus op jouw energiekosten: hoe meer je zelf opwekt, des te minder je kwijt bent aan je energierekening en des te korter de terugverdientijd.

Hogere woningwaarde

Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde van je woning. Zonnepanelen zorgen voor een hoger energielabel en hierdoor stijgt direct ook jouw woningwaarde. Het energielabel is namelijk onderdeel van het taxatierapport van jouw woning.

”Een huis met zonnepanelen heeft gemiddeld een waardestijging van €5500.” – USP Marketing Consultancy

Slimme investering

Zonnepanelen zijn een slimme investering met een hoog rendement. Zonnepanelen hebben een lange levensduur. Bovendien verdien je ze al binnen een paar jaar terug. Eén van de grootste voordelen van zonnepanelen is de kostenbesparing. Door zelf energie op te wekken met zonnepanelen, hoef je minder elektriciteit van het net te kopen en kun je besparen op jouw energierekening. Op de lange termijn kan deze investering je veel geld besparen.