Wandmodel Air Purification

Airconditioning & zonnepanelen voor thuis of bedrijf om in een comfortabel en betaalbaar binnenklimaat te kunnen wonen en werken.

De zijwaartse hoek van het apparaat toont de PM1.0-sensor en het luchtkwaliteitspaneel dat groen toont voor lucht van goede kwaliteit.STAP 1. PM1.0 Sensor Detecteert de stofconcentratie binnenshuis.

Een close up van het luchtkwaliteitspaneel met rode lampjes die slechte luchtkwaliteit aangeven.STAP 2. 4-kleuren Smart DisplayGeeft de binnenluchtkwaliteit weer.

Een zijaanzicht van de Ionenverspreider op de machine met een groen licht aan de voorzijde. Er zijn drie groene cirkels met negatieve ionensymbolen in het midden bij de diffuser.STAP 3. IonenverspreiderZendt negatieve ionen uit om zich aan deeltjes te hechten.

Een zijaanzicht van de ultrafijne stoffilters, gemarkeerd met groene lijnen. Het bovenpaneel van het apparaat zweeft erboven met de filters open om te zien hoe ze erin passen.STAP 4. Ultrafijn StoffilterVerwijdert ultrafijne stofdeeltjes.

Koele en gezuiverde lucht

DUALCOOL met luchtreiniger, 3.5kW, verbetert de luchtkwaliteit met zijn PM 1.0-sensor. De ultrafijne stofverwijderaar verwijdert 99,9% ultrafijnstof ter grootte van PM 0,1 tot een ruimte van 29㎡

Deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. Met functies zoals comfort air en fast cooling beschikt u uiterst snel over een prettig binnenklimaat. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG Smart Thinq app. U bespaart energie als u bijvoorbeeld op een warme dag de unit een halfuur voordat u thuis bent, inschakelt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verbeterde luchtzuivering
  • Ingebouwde wifi
  • 70% energiebesparing
  • 40% sneller koelen
  • DUAL Inverter Compressor™
  • 10 jaar garantie op de compressor