Google reviews

Airconditioning & zonnepanelen voor thuis of bedrijf om in een comfortabel en betaalbaar binnenklimaat te kunnen wonen en werken.

stella geldenhuys
stella geldenhuys
2024-03-01
Super tevreden met Atmos Airconditioning! Gaf ons briljant advies en was heel eerlijk met alle producten die ze gebruiken. Erg blij met de installatie, snelle en zeer goed afgeronde installatie.
Mikey V
Mikey V
2023-11-23
Wij hebben een airco en zonnepanelen laten plaatsen en zijn er erg tevreden mee. Hierbij is er gekozen voor een zwarte airco die goed bij het interieur staat. De leidingen v/d buiten unit werden netjes door de schuur getrokken en de buitenunit zelf werd achter de schuur geplaatst waardoor deze totaal uit zicht staat. De zonnepanelen zijn ook goed geplaatst met nette afwerking v/d bekabeling. Van tevoren een duidelijke factuur met alle onderdelen en scherpe prijs.
Jacqueline Van Koppen
Jacqueline Van Koppen
2023-09-16
Tijdens een open gesprek alle opties thuis besproken. Richard denk mee en legt goed uit wat mogelijk is. Richard is ook eerlijk en verteld ook de voors en tegens over elk apparaat.Richard werkt rustig door zonder veel opsmuk. Legt heel rustig aan zijn jonge collega uit hoe iets in elkaar gezet wordt, dus ook toen zagen wij een goede leermeester met hart voor de zaak. Daardoor zie je dat collega ook hart in zijn werk legt waardoor je kwaliteit van afwerking krijgt.Alle units zijn keurig opgehangen en buiten ook netjes afgewerkt. Het voelt niet als een haastklus maar alles gaat gemoedelijk. Offerte ziet er mooi uit. Wordt ook afbeelding bijgezet zodat je weet waar het over gaat. Wij hebben geen spijt om hen te benaderen.
Carolien
Carolien
2023-06-12
Probleem opgelost, vriendelijk in contact.
Rinus 't Hart
Rinus 't Hart
2022-10-09
Geeft zeer goed advies , denk na over wat hij doet
Richard Verheij
Richard Verheij
2022-08-07
Professioneel bedrijf; werkt snel en netjes en komt gemaakte afspraken na. Zeker een aanrader.
Arno van Gent
Arno van Gent
2022-06-03
Dave
Dave
2022-04-07
Aanrader: Zeer tevreden met een professionele installatie van 2 extra airco-units in ons huis, voor een scherpe prijs en klantgericht via Richard geregeld, complimenten aan Peter voor zijn schone en vakkundige manier van werken. Weer een stapje verder met verduurzamen.
Stefan
Stefan
2022-04-02
Voortraject: We hebben een goed advies gekregen en alle opties zijn doorgenomen. Zeer prettig was dat er geen enkele druk was en er geen opdringende overtuiging om onnodige toeters en bellen op de apparaten te bestellen. Offerte: Deze kwam vrij snel en kregen ook goede response op onze vragen. Wij hebben onze aanvraag gedaan in januari en dan merk je dat het wat rustiger is in deze branche. Ook de overig installateurs reageerden netjes op tijd. De offerte zelf was netjes gespecificeerd en het offertebedrag was marktconform met de andere installateurs. Installatie: Een van de voornaamste redenen om voor Atmos te kiezen, was dat van te voren bekend was wie de installatie zou komen verzorgen. In onze situatie was de heer Buddenberg die de opname heeft gedaan en de offerte heeft besproken zelf betrokken bij de installatie. Qua installatie hadden wij wel wat aanvullende wensen/eisen. De buitenunit wilden wij niet dicht bij de woning hebben i.v.m. het looppad, daarnaast was de wens om geluid + eventuele trillingen in de woning van de buitenunit tot een minimum te beperken. Het leidingwerk moest zo veel mogelijk uit het zicht komen en liefst geen PVC goten. Alle leidingen vanaf de buitenunit naar het huis lopen onder de grond in buizen. Vanaf de grond naar de bovenverdieping zijn in plaats van PVC goten, nette zinken regenpijpen gebruikt. De rest van het leiding werk is in plaats van binnen, buiten onder de dakpannen weggewerkt. Met als voordeel dat daar waar de binnen units hangen de leidingen via het dak direct naar binnenkomen.
Harm Wind
Harm Wind
2022-04-02
Zeer tevreden met Atmos airconditioning. Tijdens eerste bezoek heeft Richard alles bekeken en goed advies gegeven over de mogelijkheden. Dit was niet de eerste offerte en mijn indruk was dat hij duidelijk meer ervaring en kennis had dan een eerdere installateur die langs was geweest. Na ondertekening van de offerte is 3 weken later een multi split unit geïnstalleerd (5 kW woonkamer en 3,5 kW bovenverdieping). Tijdens plaatsen nog een aantal aanpassingen gedaan waardoor de goten en kabel netter konden worden weggewerkt. Richard denkt hierin goed mee en ook al kost het iets meer tijd, dit is geen enkel probleem. Zeer tevreden met het eindresultaat tegen een gunstige prijs.