Google reviews

Airconditioning & zonnepanelen voor thuis of bedrijf om in een comfortabel en betaalbaar binnenklimaat te kunnen wonen en werken.

Stefan
Stefan
2022-04-02
Voortraject: We hebben een goed advies gekregen en alle opties zijn doorgenomen. Zeer prettig was dat er geen enkele druk was en er geen opdringende overtuiging om onnodige toeters en bellen op de apparaten te bestellen. Offerte: Deze kwam vrij snel en kregen ook goede response op onze vragen. Wij hebben onze aanvraag gedaan in januari en dan merk je dat het wat rustiger is in deze branche. Ook de overig installateurs reageerden netjes op tijd. De offerte zelf was netjes gespecificeerd en het offertebedrag was marktconform met de andere installateurs. Installatie: Een van de voornaamste redenen om voor Atmos te kiezen, was dat van te voren bekend was wie de installatie zou komen verzorgen. In onze situatie was de heer Buddenberg die de opname heeft gedaan en de offerte heeft besproken zelf betrokken bij de installatie. Qua installatie hadden wij wel wat aanvullende wensen/eisen. De buitenunit wilden wij niet dicht bij de woning hebben i.v.m. het looppad, daarnaast was de wens om geluid + eventuele trillingen in de woning van de buitenunit tot een minimum te beperken. Het leidingwerk moest zo veel mogelijk uit het zicht komen en liefst geen PVC goten. Alle leidingen vanaf de buitenunit naar het huis lopen onder de grond in buizen. Vanaf de grond naar de bovenverdieping zijn in plaats van PVC goten, nette zinken regenpijpen gebruikt. De rest van het leiding werk is in plaats van binnen, buiten onder de dakpannen weggewerkt. Met als voordeel dat daar waar de binnen units hangen de leidingen via het dak direct naar binnenkomen.
Harm Wind
Harm Wind
2022-04-02
Zeer tevreden met Atmos airconditioning. Tijdens eerste bezoek heeft Richard alles bekeken en goed advies gegeven over de mogelijkheden. Dit was niet de eerste offerte en mijn indruk was dat hij duidelijk meer ervaring en kennis had dan een eerdere installateur die langs was geweest. Na ondertekening van de offerte is 3 weken later een multi split unit geïnstalleerd (5 kW woonkamer en 3,5 kW bovenverdieping). Tijdens plaatsen nog een aantal aanpassingen gedaan waardoor de goten en kabel netter konden worden weggewerkt. Richard denkt hierin goed mee en ook al kost het iets meer tijd, dit is geen enkel probleem. Zeer tevreden met het eindresultaat tegen een gunstige prijs.
Marloes van Grondelle
Marloes van Grondelle
2021-11-07
Peter Jan Verhoef
Peter Jan Verhoef
2021-07-13
Probeer je een offerte te krijgen, maar geen reactie en neemt ook niet op.
conny conny
conny conny
2021-06-21
Super goed bedrijf snelle levering en vriendelijk dit bedrijf legt alles goed uit en geef je de tijd om te beslissen niets was teveel echt een aanrader
Willem Sta
Willem Sta
2020-10-15
Richard is een aardige en vakkundige man. Weet waar hij het over heeft en brengt dat ook over. Installatie is perfect gedaan. Geduldig bij uitleg. Is beslist een aanrader.
Nathalie
Nathalie
2020-08-12
Rick Van Hal
Rick Van Hal
2020-08-07
Airco nu een jaar geleden door Atmos laten installeren. Geen minuut spijt gehad. Nu voor de 2e keer hittegolf. De Airco laat de temp naar een aangename koelte zakken. Ruimte ca 60m3 is geen probleem. Met veel passie en vakmanschap is de airco geïnstalleerd. Geeft goede adviezen en prijs voor A merk is prima.
fred
fred
2020-05-29
keurige man werkt netjes ,legt alles keurig uit.
vaalst75
vaalst75
2020-05-28