Atmos airconditioning

Airconditioning & zonnepanelen voor thuis of bedrijf om in een comfortabel en betaalbaar binnenklimaat te kunnen wonen en werken.

Verblijven in een comfortabel klimaat. Dat kan met een goede airconditioning en of klimaatinstallatie. Atmos airconditioning, levert, installeert en onderhoudt airconditioning en klimaat systemen welke garant staan voor een hoge kwaliteit met een
betrouwbare werking volgens de hoogste energie-klasse normen. Op alle producten zit dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar!

Split airconditioning

Splitsystemen zijn veruit superieur aan verrijdbare airco’s. Meer mogelijkheden, meer keuze en kwalitatief veel beter. Een splitsysteem bestaat
uit een binnen- en een buitendeel, met daartussen een dunne leiding- verbinding. Atmos aironditioning biedt een ruime keuze in binnendelen in verschillende capaciteiten: modellen voor ’hoog aan de wand’, op de vloer, aan het plafond en inbouw in het plafond (ook met luchtkanaalaansluiting).
De zogenaamde fleximodellen kunnen zowel aan het plafond als aan de wand worden geplaatst.

Multisplit airconditioning

Multi-splitsystemen zijn in principe hetzelfde als ’gewone’ splitsystemen.
Met dit verschil: op één buitendeel kunnen meerdere binnendelen worden aangesloten. Terwijl elk binnendeel toch apart regelbaar is.
Dus bijvoorbeeld overdag koelen in de woon- of werkkamer en ’s nachts in de slaapkamer(s).
Er hoeft dus slechts voor één buitendeel een plekje gevonden te worden. Dat heeft zowel esthetisch als qua installatiewerk zijn voordelen.
Multi-split buitendelen kenmerken zich door hun lange levensduur, grote weerbestendigheid en speciale PE coating van de condensor, lage energieverbruik en lage geluidsniveau.